При консултация с Маг Стефан може да получите пълно ясновидство за Вас в минало, сегашно и бъдеще време. Ще получите отговор както на Вашите сегашни въпроси така и на всичко свързано с карма, предишни прераждания. Получавате и насоки как да живеете за напред за да сте добре. Освен това може да се възползвате от пълна енергийна помощ. Премахване на негативни влияния и болести, постигане на успех в начинание

 

Важно!
Information Талисмани...
Information Ако имате заболяване...
Information Курсове...
Information Още от Маг Стефан...

 Последните случки при хората потърсили Маг Стефан... тук. " 

Всички истории...
Статии...

 

Таро карти

Възможно ли е да се предскаже бъдещето по картите?Някои хора твърдят,че тестето таро произлиза от древния Египет. Други казват, че тези карти са измислени от циганите през Средновековието. Явно е, че картите таро владеят въображението така резултатно и до днес поради очевидната им способност да показват бъдещето и да отговарят на най-съкровените въпроси в сърцето на питащия.

 

Въпреки, че произходът на таро никога не е бил напълно изяснен, тези колоритни карти имат дълга история.

Една от най-ранните доказани дати на тяхното появяване е 1329 сл. Хр, откогато има документ за тях в Германия. Някои окулисти обаче вярват, че таро датира още от египетската цивилизация . Циганите и рицарите тамплиери заявяват, че таро е тяхно творение.

Която от много теории да приемем, няма спор, че картите съществуват отдавна - било като средство за предсказване на събития, било като игра.

Телефони за записване:

Тел:

0877 007 101

0898 31 32 08

НОВО !!!

Абонамент за консултация по skype. 

Курсове...

 

MAG Stefan.Com Всички права запазени Created by BB Media

Начало